Disclaimer

 

PRIN VIZITAREA ACESTUI SITE VĂ EXPRIMAŢI ACORDUL EXPRES ŞI NEECHIVOC CĂ ACCEPTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS ÎN TOTALITATE.

 

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (texte, imagini, elemente grafice, software şi alte elemente similare), este proprietatea EXCLUSIVĂ a S.C. Electroconstrucția Elco S.A. Folosirea conţinutului fără acordul scris al S.C. Electroconstrucția Elco S.A este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. Nu aveţi voie să modificaţi, copiaţi, transmiteţi, reproduceţi, creaţi ceva derivat din orice informaţie obţinută de pe sau prin intermediul site-ului.

Orice încercare, de orice natură, de modificare a imaginilor şi informaţiilor din prezentul site din partea oricărei persoane, cu excepţia deţinătorului său legal, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca deţinătorul său legal să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor şi/sau autorităţilor legale competente pentru sancţionarea acestui fapt.

 

Utilizarea website-ului

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul
de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari și identificare), timestamp, cerere/acţiune.

 

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului.

Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

 

Pagina noastră de internet NU utilizează cookie-uri decat pentru acceptarea acestor termeni de conditii de utilizare si pentru a nu mai afisa mesajul de cerere a acordului.

 

S.C. Electroconstrucția Elco S.A

Sediu social: str. Manta Roșie, nr. 17, Iași, România

Număr de ordine în registrul Comerțului: J22 /659 /1993

Cod de înregistrare fiscală: RO3915440